Camerabewaking

Camerabewaking voor in en om het huis

Met camerabewaking kunt u op elk moment van de dag uw eigendommen in de gaten houden. Het maakt hierbij niet uit of u thuis bent, op kantoor, of op vakantie. Het is zelfs mogelijk om beelden terug te kijken als u wilt weten wat er op een specifieke avond is gebeurd.

Net als alarmsystemen is het voor camerabewaking van cruciaal belang dat de kwaliteit goed is. U heeft natuurlijk niets aan beelden als deze niet scherp zijn. Daarom werken wij uitsluitend met kwaliteit merken als Milesight en Hikvision.

Camerabewaking geeft u niet alleen een veilig gevoel maar het schrikt ook eventuele inbrekers of vandalen af omdat zij liever niet gezien worden. Eventueel kan uw camerabewakingssysteem zelfs worden gekoppeld met uw alarmsysteem. De centrale kan dan met uw camera’s meekijken in geval van een alarm en direct actie ondernemen als zij zien dat er iets niet in orde is.

Draadloos of bedraad

Er zijn voor camerabewaking zowel bedrade als draadloze systemen te vinden. Vanwege de stabiliteit en kwaliteit van uw camerabeveiliging raden wij echter altijd een bedraad camerasysteem aan.

Type camera’s

De meest voorkomende camera’s zijn dome camera’s, bullet camera’s en ptz camera’s.

Een dome camera is een (klein) onopvallend bolletje met meestal een geblindeerd glas zodat het niet zichtbaar is waar de camera op is gericht. Omdat deze camera’s vaak in een vandaal-bestendige uitvoering beschikbaar zijn en eigenlijk altijd voorzien zijn van nachtzicht is dit de ideale camera voor om uw huis.

De bullet camera is een stuk opvallender en groter dan de dome camera. Hierdoor valt deze camera natuurlijk makkelijker op bij eventuele inbrekers. Wel is het direct duidelijk naar welke kant de camera filmt en is het makkelijker de camera onopvallend te benaderen en kapot te maken.

PTZ camera’s zijn camera’s die op afstand kunnen worden bestuurd, ze zijn er in verschillende uitvoeringen en kunnen bijvoorbeeld heen en weer bewegen en inzoomen. Deze camera’s zijn een stuk duurder dan de andere type camera’s.

Altijd maatwerk camerabeveiliging systemen

Geen enkele situatie is gelijk en daarom kunnen wij u ook geen “standaard” pakket aanbieden. Wij leveren uitsluitend maatwerk waarbij een professional eerst op locatie komt kijken en uw wensen met u bespreekt. Daarna stellen wij een offerte op die voldoet aan uw wensen. Wij kunnen hierin de volledige montage op ons nemen of u kunt besluiten dat u zelf een deel van de werkzaamheden wilt uitvoeren.