Alarmsystemen

Op een alarmsysteem moet u kunnen vertrouwen, daarom werken wij exclusief met Jablotron. Met de opvolger van de Jablotron Oasis is de Jablotron 100 een van de betrouwbaarste en uitgebreidste spelers in de markt.

Jablotron 100: Veiligheid voor de hele familie

Geniet van zekerheid en een gerust gevoel met het Jablotron 100 alarmsysteem. Dit alarmsysteem met slimme functies zorgt voor u en uw huis. Het licht kan automatisch worden aangezet, u kunt de garagedeur op afstand openen of de tuin bewateren. En via de MyJablotron-app kunt u uw alarmsysteem altijd in de gaten houden.

In 4 stappen naar een goede beveiliging

Allereerst is een hoogwaardig en kwalitatief alarmsysteem vereist. Jablotron is al meer dan 25 jaar actief in de beveiligingsbranche en weet dus precies welke functionaliteiten benodigd zijn voor een veilig alarmsysteem.

Een goed alarmsysteem werkt alleen als deze juist is gemonteerd, daarom verkopen wij alleen alarmsystemen inclusief professionele installatie.  Dan weet u ook zeker dat alles werkt zoals het hoort.

De derde stap is het aansluiten van uw alarmsysteem op de centrale of het installeren van een simkaart zodat de centrale kan waarschuwen in geval van problemen.

Als laatste is het belangrijk dat medewerkers van de centrale uw systeem in de gaten houden en wanneer nodig beveiligingspersoneel naar uw woning toe stuurt. U kunt natuurlijk ook uw broer, neef, nicht, vader, moeder of buurman door het alarm laten bellen zodat zij actie kunnen ondernemen.

Camerabewaking

Een goed werkend alarmsysteem is cruciaal voor de veiligheid van uw woning maar soms wilt u net dat beetje extra. Of u wilt op afstand even kunnen kijken hoe het bij uw (vakantie)woning gaat. In dat geval kunnen wij uw alarminstallatie combineren met een vakkundig geïnstalleerd camerasysteem. Lees hier meer over onze cameraoplossingen.